Live Bliksemontladingen

De teller in het icoon met het onweersbuitje geeft live het actuele aantal bliksemontladingen uit onze regio weer. De dekking ligt in een vierkant om Nederland en België, waardoor er ook data van rondom Parijs, op de Noordzee en uit een deel van Duitsland wordt weergegeven.

Ontladingen

De ontladingen kun je terugvinden op de Google Maps kaart onderaan de pagina. Deze worden nog niet live bijgewerkt, voor de meest actuele ontladingen ververs je de pagina. De iconen op de kaart lopen in kleur van Geel naar Rood, waarbij Geel een 'nieuwe' ontlading is en Rood een 'oude'.

Geluid

De teller maakt geluid als het aantal bliksemontladingen verhoogt. Dus, bij een update van 0 naar 1 hoor je geluid. Je kunt dit uitschakelen met het luidspreker icoontje in de balk hierboven.

Data © Blitzortung.org / Lightningmaps.org
nl
StormTrack Beta
Inloggen
Heb je nog geen account? Dan kun je er hier eentje aanmaken!
De Bilt

Geen onweer in de buurt
Nu Live

De kaart Vlissingen - Dauwpunt
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

2 Jul 2022 12:00:19

De kaart Twente - Temperatuur
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

2 Jul 2022 12:00:16

De kaart Schiphol - CAPE/Onweer
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

2 Jul 2022 12:00:16

De kaart Schiphol - Windstoten
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

2 Jul 2022 12:00:16

De kaart Schiphol - Sneeuwval
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

2 Jul 2022 12:00:15

De kaart Maastricht - Dauwpunt
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

2 Jul 2022 12:00:15

De kaart Leeuwarden - Windstoten
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

2 Jul 2022 12:00:13

De kaart Groningen - Dauwpunt
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

2 Jul 2022 12:00:12

NWS: Tropical Storm Warning uitgegeven voor Coastal Georgetown.

2 Jul 2022 11:13:32

NWS: Tropical Storm Warning uitgegeven voor Coastal Horry.

2 Jul 2022 11:13:32

NWS: Tropical Storm Warning uitgegeven voor Coastal Pender.

2 Jul 2022 11:13:31

NWS: Tropical Storm Warning uitgegeven voor Coastal New Hanover.

2 Jul 2022 11:13:31

NWS: Tropical Storm Warning uitgegeven voor Coastal Brunswick.

2 Jul 2022 11:13:31

NWS: Tropical Storm Warning uitgegeven voor West Carteret.

2 Jul 2022 11:13:31

NWS: Tropical Storm Warning uitgegeven voor Hatteras Island.

2 Jul 2022 11:13:31
Actueel
1 / 4

Vorstschade in Nederland in een veranderend klimaat

Door forumleden Thijs en James Bob

Fototopic Zomer 2022

Doe mee!

Zomer discussietopic

Warm maar wisselvallig

Onweerskansen 30 juni

De laatste updates

×
Kies een plaats
Beschikbare Plaatsen:
×
Welke meldingen wil je ontvangen?

Je kunt hieronder aangeven welke notificaties je wil ontvangen in 'Nu Live'. Standaard ontvang je alle notificaties, wil je een bepaald type melding niet langer ontvangen? Vink dan het vinkje uit. Je keuze wordt automatisch opgeslagen.

×
Nu Live
Welkom op onweer-online.nl! Als je je nog niet hebt geregistreerd, meld je dan nu aan op de leukste en grootste weercommunity van Nederland. Heb je al een account, log dan hier in.
Woonplaats: Groningen Stad
Berichten: 323
Lid sinds: 7 jun. 2007
2 februari 2012, 22:00 uur | Bericht #328514
De buien in het noordoosten lijken gestaag wat richting het land te trekken. ( al gaat het heel langzaam )

SNOWP
Lid
Woonplaats: Groningen Stad
Berichten: 35
Lid sinds: 5 jan. 2010
2 februari 2012, 22:00 uur | Bericht #328515
Citaat van Jan van Ooijen, donderdag 2 februari 2012, 21:33 uur dan kunnen we concluderen dat Hirlam goed zit!! Al die onzin van... "We krijgen niet enz enz" is totaal niet aan de orde. Hieronder even voor alle duidelijkheid het kaartje van hirlam + een satkaartje waar we het van hebben

Groeten...


Jan, kun je mij en anderen dan uitleggen waarom het onzin is als enkelen hier zeggen dat het mogelijkerwijs mee gaat vallen (0-5cm) en waarom jij concludeert dat Hirlam goed zit?. Je geeft aan 'Voor alle duidelijkheid heb een hirlam kaartje en satkaartje geplakt'

hirlam kaartje: de weergegeven neerslag heeft, obv de diverse webcams op de duitse waddeneiland, tot op heden nog niet voor daadwerkelijke neerslag gezorgd.
Sat kaartje: ik zie, als leek een grijze deken wat op ons afkomt

Zie graag je reactie ter lering tegemoet
Waarom deze advertentie?
Ben
Lid
Woonplaats: Springendal
Berichten: 330
Lid sinds: 30 jan. 2010
2 februari 2012, 22:01 uur | Bericht #328518
Eindelijk eens weinig wind, gevoelstemperatuur is nu veel prettiger. Supergoed voor de ijsaangroei. Heeft iemand al de pluimen in zicht ??
Woonplaats: enkhuizen
Berichten: 130
Lid sinds: 20 aug. 2011
2 februari 2012, 22:01 uur | Bericht #328521


In de krachtige oostelijke aanvoer die er sinds enige dagen staat is sprake van échte transportkou.

Ondanks een windkracht 3-5 Bft, daalde het kwik afgelopen nacht algemeen tot matig, lokaal zelfs strenge vorst.

Ook overdag merken we de kou nu meer en meer, vroeg men zich gisteren op een weerforum nog vertwijfeld af waarom het nou wel liefst minus 1.2 C geworden was in tegenstelling tto de in de Uitvoer aangekondige minus 3 (...). Op dit moment vriest het op de meeste plaatsen nog rond de 5 graden, in Limburg lokaal zelfs 8.

En met die transport is ook een koud laag, oorspronkelijk afkomstig van midden Siberie, boven de Oostzee regio aangekomen en geeft daar al regionaal flinke sneeuwbuien opgewekt door het relatief warme Oostzeewater.

Door het Laag, gaat een proces plaatsvinden dat door de Duitsers “Kaltlufttropfen” genoemd wordt. Een bel met koude lucht in de middelbare en hogere luchtniveaus is gestagneerd, en de kou gaat meer en meer naar de bodem.

Mede hierdoor morgen, als een frontaal systeem van het Laag ons passeert, een flinke kans op sneeuwbuien overal in het land, het eerst in het noorden/noordoosten.

Komende nacht vriest het 7-13 C, morgen iets boven nul direct aan de kust tot matige vorst elders.

De koude bel die ons dus enige sneeuw en verdere verscherping van de vorst gaat brengen, is tevens de reden dat eventueel inzettende zonalisering dit weekend (zoals enige Uitvoer de laatste dagen schetste) ook geen kans maakt.

De koude bovenlucht werkt als een soort barriere waardoor een golf zachtere lucht, dat zondag boven een zich versterkend deel van het Azorenhoog oostwaarts uitslaat, geen kans maakt.

Wel geeft de Uitvoer vandaag weer een grotere kans op sneeuwbuien voor zondag na een stabiele en zeer koude zaterdag, met lokaal zeer strenge vorst in de nacht en ochtend.

En ook de volgende week hoegenaamd geen wijziging. Hogedruk blijft boven Rusland met kerndruk boven de 1050 Hpa én uitlopers richting west Scandi van boven de 1040 Hpa.

Nou dan weten het wel……deksel op een zeer koude pan……., aanhoudend zeer koud winterweer dus, met eerst nog lokaal zeer strenge, maar algemeen strenge vorst in de nacht en ochtend en overdag meest matige vorst.

En komt er dan ooit nog een einde aan…?

Kijken we naar de Duitse weeranalyse van de 00z run.

“Einige Läufe stützen sogar die EZMW-Variante mit den im erweiterten mittelfristigen Vorhersagezeitraum erneut
übergreifenden Kaltlufttropfen. Wenn auch die EPSMember Nr. 3, 7 und 18, die Temperaturen über Deutschland im 850 hPa-Niveau unter -25 Grad zeigen, extreme Lösungen darstellen, so deutet dies zumindest darauf hin, dass zum zweiten Februarwochenende eine Verschärfung der Kälte wahrscheinlicher ist als deren Ende.”Op naar een –historische- februari 2012….? ….!........« Laatst bewerkt op: Vandaag door Ronald de Wildt »

Gelogd
Jeroen71
Lid
Woonplaats: Alphen aan den Rijn
Berichten: 931
Lid sinds: 30 aug. 2008
2 februari 2012, 22:01 uur | Bericht #328522
Zoals u ziet, diepwinters, met in het oosten van Duitsland al maxima die niet meer boven de -10 C komen en verder oostwaarts alleen maar lager.....

Ons gebied begint ook goed mee te doen met actuele temp om 15.30 uur tussen -2.7 C op diverse kuststations en
-6.3 C boven het besneeuwde zuiden van Limburg.
Komende avond en nacht gaan de temp verder omlaag door a. steeds koudere lucht en b. deels wegvallen van de wind: algemeen onder de minus 10 C, in het zuidoosten mogelijk rond de minus 15 C.

Op dit moment komt het tot flinke sneeuwbuien regionaal aan de Duitse Oostzeekust en Duitse Waddeneilanden.

Verwachting is dat dit deel van de Russische koude-express begin van de ochtend ons noorden zal aandoen en dan in de loop van de dag zeer traag verder zuidwaarts zal trekken.
Landelijk gaat dit sneeuwbuien opleveren die regionaal intensief zullen zijn.

europe_now.png

Op naar een bijzonder etmaal!

Actueel is het al zeer koud in ons land, de waarden liggen tussen iets onder de minus 4 op diverse kust stations en regionaal langs de oostgrens al minus 9 C.

Groot deel van het land is hierbij onbewolkt, uitzondering hierop het –uiterste- noorden waar wolkenvelden gaan overheersen.

Deze zijn het gevolg van maritiemere luchtsoorten, behorend bij een lagedrukgebied dat nu bij de kust van de Pools/Duitse grens ligt.

Het is dit lagedrukgebied dat een immens lange tocht achter de rug heeft, afkomstig van het midden van Siberie, oorspronkelijk gevuld met lucht waarin de Hpa 850 temp onder de minus 25 lagen, maar op dit moment nog altijd de respectabele waarden van onder de minus 15 graden halen. En het is deze lucht die nu langzaam ons land komt ingestroomd.

Hoewel het ook de op de Wadden nog –meest- droog is, zie je op de radarbeelden dat een buienzone vlak boven de eilanden ligt, het is of het koude land de buien nog tegen houdt.

Maar dat gaat veranderen.

Want de situatie de komende 24 uur is zeer complex. Het koude Laag bij de Oostzee blijft daar redelijk stationair.

Maar (door de botsing van de zeer koude lucht op zachter luchtsoorten ten westen) er ontstaat ook een apart laagje, met nadruk laagje want de verwachte waarden van het systeem blijven boven de 1030 Hpa.

Maar het aparte laagje wordt geboren boven de Noorse westkust en trekt dan het Noordzeegebied binnen, en dan is alertheid geboden......
Vanmiddag een kort gesprekje met boulevard-weerman PL gehad, mede over dit systeem, En we kwamen tot de conclusie dat niet alle polar low kenmerken aanwezig zijn, maar wel voldoende om morgen in delen van het land tóch rekening te houden met sneeuwbuien van flink formaat, waarschijnlijk met een trage treksnelheid, dus lokaal grote hoeveelheden mogelijk. Waarschijnlijk zal het hierbij vooral om het westelijk deel van het land gaan, het systeem zal zich namelijk waarschijnlijk het lekkerst boven het relatief warme Noordzee water voelen in zijn zuidwaartse koers. Na een zeer koude nacht, met regionaal tot 12-14 C vorst, morgen in de-vroege- ochtend al de eerste sneeuwval in het noord(westen).

Rond het middaguur is dan midden van het land aan de beurt, zie de geplaatste kaart. Vanaf dan krijgt de sneeuwval een meer buiïg karakter, die vooral dus in het westen fors kunnen uitpakken.
Naar verwachting trekken in het begin van de avond de laatste buien via Zeeuws Vlaanderen het land uit.

En dan op weg naar een werkelijk IJSkoude nacht.

BeNeLux_2012020212_pmsl_24.png


Ronald de wilt | Gewijzigd: 2 februari 2012, 22:09 uur, door Jeroen71
zwoof
Lid
Woonplaats: Rijssen (Twente)
Berichten: 2008
Lid sinds: 8 jan. 2010
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
2 februari 2012, 22:02 uur | Bericht #328523
Citaat van Gilleess, donderdag 2 februari 2012, 21:57 uur is er al een nieuwe hirlam?
Jan op Twitter: Ah over 30 minuten de nieuwe Hirlam, spannend
https://zwoof.nl/Winterstatistieken en https://zwoof.nl/Zomerstatistieken
Ben47
Lid
Woonplaats: Heenvliet, Eiland Voorne-Putten (Zuid-Holland)
Berichten: 4219
Lid sinds: 16 jan. 2011
2 februari 2012, 22:03 uur | Bericht #328526
Citaat van MaikelNL, donderdag 2 februari 2012, 21:18 uur Kijk op je temp kaartje op buienradar? Want daar staat dat het hier -9.1 is en het is -7.1 dus dat klopt niet.
Dan klopt die -7,1 misschien niet? Groenlo-Hupsel geeft KNMI om 21.40u -9,3 en Twente -7,8. Buienradar (=KNMI) om 21:50u voor Groenlo-Hupsel -9,8 en voor Twente -8,0. | Gewijzigd: 2 februari 2012, 22:04 uur, door Ben47
Noem mij de naam van de instantie die opdracht geeft tot een onderzoek van het klimaat en ik geef u per ommegaande het verwachte resultaat van het onderzoek.
Woonplaats:
Berichten: 0
Lid sinds: 10 jun. 2007
2 februari 2012, 22:05 uur | Bericht #328528
Citaat van SNOWP, donderdag 2 februari 2012, 22:00 uur Jan, kun je mij en anderen dan uitleggen waarom het onzin is als enkelen hier zeggen dat het mogelijkerwijs mee gaat vallen (0-5cm) en waarom jij concludeert dat Hirlam goed zit?. Je geeft aan 'Voor alle duidelijkheid heb een hirlam kaartje en satkaartje geplakt'

De reden waarop ik reageer is het volgende, er wordt hier al door een aantal geroepen dat het niets wordt omdat het op de Wadden blijft, daarnaast als je de kaarten gezien hebt kon je duidelijk zien dat dit zo berekent was! Niet alleen door Hirlam, maar ook door GFS ! Als de neerslag nu klopt, waarom zou je dan aan Hirlam gaan twijfelen? Ook op Hirlam en GFS is te zien dat de neerslagintensiteit toeneemt naarmate het ons nadert, oorzaak misschien warme zeewater....
Woonplaats:
Berichten: 4905
Lid sinds: 16 jun. 2007
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
2 februari 2012, 22:06 uur | Bericht #328529
Ik noemde gisteren het thema Lake-effect; toch wel zeer mogelijk | Gewijzigd: 2 februari 2012, 22:08 uur, door Verwijderde_gebruiker_04
Jeroen71
Lid
Woonplaats: Alphen aan den Rijn
Berichten: 931
Lid sinds: 30 aug. 2008
2 februari 2012, 22:06 uur | Bericht #328530
Citaat van Jan van Ooijen, donderdag 2 februari 2012, 22:05 uur De reden waarop ik reageer is het volgende, er wordt hier al door een aantal geroepen dat het niets wordt omdat het op de Wadden blijft, daarnaast als je de kaarten gezien hebt kon je duidelijk zien dat dit zo berekent was! Niet alleen door Hirlam, maar ook door GFS ! Als de neerslag nu klopt, waarom zou je dan aan Hirlam gaan twijfelen? Ook op Hirlam en GFS is te zien dat de neerslagintensiteit toeneemt naarmate het ons nadert, oorzaak misschien warme zeewater....

Jan klopt helemaal. Zie ook bericht hierboven van Ronald de Wilt
Woonplaats:
Berichten: 2713
Lid sinds: 11 mrt. 2010
2 februari 2012, 22:07 uur | Bericht #328531
Citaat van arend, donderdag 2 februari 2012, 21:52 uur Misschien een idee voor een poll?
Complimenten trouwens dat de server zo stabiel blijft, momenteel al weer meer dan 550 bezoekers in het topic!


ik denk dat het morgen nog wel veeeeeel drukker zou worden, denk je niet??
hoop echt op een dikke sneeuwlaag, aangezien ik toch geen topschaatser ben maar k'hoop wel met iedereen mee, en zeker de Friezen, dat er een heuse 11'steden komt!!
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
2 februari 2012, 22:07 uur | Bericht #328533
Zullen we de veeg acties in Friesland even laten voor wat het is...
Scheelt namelijk ook veel veeg acties hier te plekke!
Every cloud has a silver lining
Han
Lid
Woonplaats: Ermelo
Berichten: 816
Lid sinds: 8 feb. 2007
2 februari 2012, 22:10 uur | Bericht #328534
Citaat van Joep, donderdag 2 februari 2012, 22:06 uur Jan klopt helemaal. Zie ook bericht hierboven van Ronald de Wilt

Ik zie op het kaartje hierboven van Ronald een "lage" druk gebied van 1035 hPa.
Dat is toch geen lagedrukgebied meer? Zeker niet als de omringende lucht waardes heeft van een maar hPa hoger.
(2 of 3).
Luchtdruk is relatief maar van een laag mag je dan toch niet meer spreken?
Ondanks dat kunnen er natuurlijk wel sneeuwbuien over gaan trekken.
Ik ben benieuwd.
Het KNMI geeft wel code "geel" voor enkele sneeuwbuien maar dat mag je zeker niet extreem noemen.
zwoof
Lid
Woonplaats: Rijssen (Twente)
Berichten: 2008
Lid sinds: 8 jan. 2010
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
2 februari 2012, 22:11 uur | Bericht #328535
Citaat van Ben, donderdag 2 februari 2012, 22:01 uur Eindelijk eens weinig wind, gevoelstemperatuur is nu veel prettiger. Supergoed voor de ijsaangroei. Heeft iemand al de pluimen in zicht ??

pluim_volledig_06260.png
https://zwoof.nl/Winterstatistieken en https://zwoof.nl/Zomerstatistieken
Snowa
Lid
Woonplaats:
Berichten: 54
Lid sinds: 20 dec. 2011
2 februari 2012, 22:11 uur | Bericht #328536
Ooo wat spannend morgen sneeuw yees
ik kan bijna niet wachten )
kan de slee weer eens naar buiten mischien ?
ik woon zelf in kampen ( bij zwolle)
dus hoop dat we wat mogen krijgen !!
Woonplaats: Neer (Limburg)
Berichten: 111
Lid sinds: 26 jan. 2011
2 februari 2012, 22:12 uur | Bericht #328537
Citaat van Han, donderdag 2 februari 2012, 22:10 uur Ik zie op het kaartje hierboven van Ronald een "lage" druk gebied van 1035 hPa.
Dat is toch geen lagedrukgebied meer? Zeker niet als de omringende lucht waardes heeft van een maar hPa hoger.
(2 of 3).
Luchtdruk is relatief maar van een laag mag je dan toch niet meer spreken?
Ondanks dat kunnen er natuurlijk wel sneeuwbuien over gaan trekken.
Ik ben benieuwd.
Het KNMI geeft wel code "geel" voor enkele sneeuwbuien maar dat mag je zeker niet extreem noemen.

Het KNMI geeft van tevoren altijd een code geel af
Woonplaats: Groningen Stad
Berichten: 323
Lid sinds: 7 jun. 2007
2 februari 2012, 22:13 uur | Bericht #328538
Citaat van Han, donderdag 2 februari 2012, 22:10 uur Ik zie op het kaartje hierboven van Ronald een "lage" druk gebied van 1035 hPa.
Dat is toch geen lagedrukgebied meer? Zeker niet als de omringende lucht waardes heeft van een maar hPa hoger.
(2 of 3).
Luchtdruk is relatief maar van een laag mag je dan toch niet meer spreken?
Ondanks dat kunnen er natuurlijk wel sneeuwbuien over gaan trekken.
Ik ben benieuwd.
Het KNMI geeft wel code "geel" voor enkele sneeuwbuien maar dat mag je zeker niet extreem noemen.


Het KNMI zit er wel vaker naast. Meestal als die geel geven mag je op gaan passen, want dan wordt het vaak een stuk erger. Verder kan je over een laag spreken als de luchtdruk rondom het laag hoger is. ( ook al is dat maar 1 hPa )

SNOWP
Lid
Woonplaats: Groningen Stad
Berichten: 35
Lid sinds: 5 jan. 2010
2 februari 2012, 22:14 uur | Bericht #328539
Citaat van Jan van Ooijen, donderdag 2 februari 2012, 22:05 uur
Jan bedankt voor je toelichting. Ik interpreteerde je bericht en uitspraak anders en specifieker in relatie tot eerder genoemende modellen (GFS, ECMWF, etc.) Dat er sneeuw zal vallen in den lande lijkt me duidelijk de vraag is in welke hoeveelheden en waar. Fascinerend is het dat we, zie ook bericht van Ronald de Wildt, een mooie etmaal gaan krijgen en waar de precieze uitwerking ervan nog zal moeten blijken!
Lukas
Lid
Woonplaats: Nijmegen
Berichten: 144
Lid sinds: 28 nov. 2010
2 februari 2012, 22:19 uur | Bericht #328540
Ik heb Hirlam hoog zitten...de sneeuw van afgelopen keer (30-1) uit duitsland had het model erg goed berekend.
-Blijven slepen in limburg, zuid limburg veel sneeuw gebeurde ook. noorden NL snel weer droog, snellere treksnelheid.
-Toen het slepende gebiedje uitendelijk naar het noorden begon te trekken (richting Nijmegen) verdween het volgens hirlam en dat gebeurde in feite ook savonds laat.


En nu inderdaad dat streepje boven de wadden werd ook berekend en dat ligt er nu ook...beetje lake effect maar geen L-gebied.
De focus moet liggen op de duitse bocht mensen en daar is nog helemaal niks te zien...dus geduld...

:)
Reutel
Lid
Woonplaats: Tilburg centrum
Berichten: 1167
Lid sinds: 30 nov. 2010
2 februari 2012, 22:19 uur | Bericht #328541
Citaat van UnknownDreams, donderdag 2 februari 2012, 22:12 uur Het KNMI geeft van tevoren altijd een code geel af

KNMI geeft pas op het allerlaatste moment waarschuwingen. En ik denk dat dat op dit moment ook het meest juiste is. Morgen snowcasten en dan zien we vanzelf wat we op ons dak krijgen
Hete Bliksem: Schil de zoete appels en snijdt ze in stukjes. Doe de appels samen met het spek in een pan met een laagje water en wat zout. Laat dit zo’n vijftien minuten koken. Voeg dan de geschilde en in stukken gesneden aardappelen en zure appels toe en laat alles in een half uurtje gaar koken. Haal het spek uit de pan en snijdt het in stukjes. Stamp de aardappelen en de appels door elkaar met de kruidnagel,peper en boter. Roer daarna de stukjes spek door de stamppot. Bak tenslotte in een klein halfuurtje de gehaktballen gaar en snijdt ze in plakjes. Leg de plakjes vlees boven op de stamppot en smullen maar!
Terug naar boven
Dit topic is gesloten
4 Gebruikers lezen nu dit topic, onderverdeeld in 4 gasten en 0 leden
Berichten
Er zijn in totaal 27.547 topics, welke bij elkaar 447.029 reacties hebben gekregen.
Leden
We zijn met 11.434 leden.
Het nieuwste lid is Jpatat.

Berichten
Je moet inloggen om je berichten te kunnen lezen.
Dit topic
4 mensen bekijken nu dit topic.

Record
Op 6 december 2010 om 11.29 uur waren er 2.792 mensen tegelijkertijd online op onweer-online!
Stats
Er zijn nu 1986 mensen aan het browsen op het forum. 8 Daarvan zijn ingelogd.
Van die 1986, lezen 15 mensen het topic "Onweerskansen Pinksterweekend".

Sponsors en partners

Actueel op OnweerOnline.nl

Vorstschade in Nederland in een veranderend klimaat

Door forumleden Thijs en James Bob

Zomer discussietopic

Warm maar wisselvallig

Fototopic Zomer 2022

Doe mee!

Onweerskansen 30 juni

De laatste updates

© 2003 - 2022 onweer-online.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   Algemene gebruiksvoorwaarden