Live Bliksemontladingen

De teller in het icoon met het onweersbuitje geeft live het actuele aantal bliksemontladingen uit onze regio weer. De dekking ligt in een vierkant om Nederland en België, waardoor er ook data van rondom Parijs, op de Noordzee en uit een deel van Duitsland wordt weergegeven.

Ontladingen

De ontladingen kun je terugvinden op de Google Maps kaart onderaan de pagina. Deze worden nog niet live bijgewerkt, voor de meest actuele ontladingen ververs je de pagina. De iconen op de kaart lopen in kleur van Geel naar Rood, waarbij Geel een 'nieuwe' ontlading is en Rood een 'oude'.

Geluid

De teller maakt geluid als het aantal bliksemontladingen verhoogt. Dus, bij een update van 0 naar 1 hoor je geluid. Je kunt dit uitschakelen met het luidspreker icoontje in de balk hierboven.

Data © Blitzortung.org / Lightningmaps.org
nl
StormTrack Beta
Inloggen
Heb je nog geen account? Dan kun je er hier eentje aanmaken!
De Bilt

Geen onweer in de buurt
Nu Live

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Bottineau, ND; Rolette, ND.

15 Aug 2022 21:39:50

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Burke, NC; Catawba, NC; Cleveland, NC; Lincoln, NC; McDowell, NC; Rutherford, NC.

15 Aug 2022 21:35:35

NWS: Tornado Warning uitgegeven voor McMullen, TX.

15 Aug 2022 21:34:24

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Cochise, AZ; Santa Cruz, AZ.

15 Aug 2022 21:32:46

NWS: Tornado Warning uitgegeven voor Frio, TX.

15 Aug 2022 21:16:56

NWS: Tornado Warning uitgegeven voor Duval, TX; McMullen, TX.

15 Aug 2022 21:13:13

De kaart T850 pluim De Bilt is bijgewerkt.

15 Aug 2022 21:00:21

De kaart Vlissingen - Dauwpunt
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

15 Aug 2022 21:00:20

De kaart Twente - Temperatuur
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

15 Aug 2022 21:00:18

De kaart Schiphol - CAPE/Onweer
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

15 Aug 2022 21:00:17

De kaart Schiphol - Windstoten
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

15 Aug 2022 21:00:17

De kaart Schiphol - Sneeuwval
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

15 Aug 2022 21:00:17

De kaart Schiphol - Neerslag
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

15 Aug 2022 21:00:16

De kaart Maastricht - Dauwpunt
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

15 Aug 2022 21:00:16

De kaart Maastricht - CAPE/Onweer
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

15 Aug 2022 21:00:16
Actueel
1 / 4

Nieuw hitterecord voor de UK

Fototopic Zomer 2022

Doe mee!

Zomer discussietopic

Eerste landelijke hittegolf sinds 2020 een feit in De Bilt.

Berichtgeving bosbranden Europa

Branden houden aan

×
Kies een plaats
Beschikbare Plaatsen:
×
Welke meldingen wil je ontvangen?

Je kunt hieronder aangeven welke notificaties je wil ontvangen in 'Nu Live'. Standaard ontvang je alle notificaties, wil je een bepaald type melding niet langer ontvangen? Vink dan het vinkje uit. Je keuze wordt automatisch opgeslagen.

×
Nu Live
Welkom op onweer-online.nl! Als je je nog niet hebt geregistreerd, meld je dan nu aan op de leukste en grootste weercommunity van Nederland. Heb je al een account, log dan hier in.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Callie-P
Moderator
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 2103
Lid sinds: 16 jan. 2010
4 januari 2015, 22:43 uur | Bericht #447459

Een knallend 2015  mag ik u op de valreep nog wensen want volgens de "officiële" regels is het "not done"  om dit nog te doen na 6 januari.(Driekoningen) en het is de vijfde op het moment van posten...

Eigenlijk zou het mooi zijn als 6 januari ook de kick-off zou zijn geweest van de eerste echte vorstperiode van de winter.
Jammer genoeg zijn de weergoden ons (nog) niet gunstig gestemd en lijkt het erop dat we in ieder geval deze week geen kans hebben op winterse omstandigheden.

Op het forum merk je dit ook doordat het aantal posts terug loopt en natuurlijk ook onze lezers. Pas als er weer winter op de kaarten staat dan schieten beide getallen weer naar het plafond en is het hier weer gezellig druk als in een kroeg op zaterdag avond.

Zelf ben ik ook niet erg druk geweest met posten. Niet omdat er niets gebeurt in "weerland" want dat is zeker wel het geval. Maar meer omdat ik eigenlijk een moment aan het afwachten was waarin het de moeite waard zou zijn om een nieuw topic te openen en dus ook een grote post te schrijven. Want ja het kost me meestal wel minimaal een uurtje om een poging te doen om wat zinnigs op papier.. eeh het scherm te zetten.
En zelfs dat "zinnige"kun je af en toe van meerdere kanten bekijken..

Eerst wil ik nog even kort terugkijken op de afgelopen maand. Velen ( waaronder ondergetekende ) hebben uitspraken gedaan over hoe de maand december zou gaan lopen.  Zaten we ( of ik) er nou veel naast of hadden we de juiste blik wel te pakken ?

Ik denk dat de waarheid een beetje in het midden ligt. Zelf had ik verwacht dat December kouder zou verlopen dan ze uiteindelijk gedaan heeft.
Dit dacht ik omdat de Jetstream ons vele mogelijkheden gaf tot het aanzetten van winterse taferelen.
Alleen de stukken werden verplaatst en de jetstream begon gas te geven met als gevolg dat we in een sterk meanderende stroming terecht kwamen.

Toch was dit niet helemaal slecht want er waren toch mogelijkheden tot het laten vallen van het witte goud.
(Jammer was wel dat sommige stug bleven volhouden dat een westelijke stroming per definitie slecht is )

I had ook gezegd dat december voor verassingen zou kunnen zorgen.. misschien heeft ze dat meer gedaan op het gebied van "temperaturen boven het gemiddelde voor december" maar aan de andere kant heeft ze ook voor sneeuw gezorgd die bij de 1 beter bleef liggen dan bij de ander en in het noorden viel helemaal niets..

Hier was het hoofdzakelijk een mix van natte en droge sneeuw die er viel maar het was wel wit.
(De zondag na dit feest is eroverigens driftig sleetje gereden in de duinen want daar lag beduidend meer sneeuw...)


December eindigde gelukkig niet in de top 10 van warmste december maanden ooit gemeten maar echt blij werd ik niet van..


Maar ze zeggen altijd je moet vooruitkijken want het verleden is geweest..

Dus bij deze ga ik maar eens een aantal kaartjes posten die winter-technisch het meest intressant zijn. Ik ga mij even niet richten op die "mogelijke" storm die er het weekend kan komen. Ervaring leert dat dit vaak afzwakt omdat het laag noordelijker langs trekt dan verwacht. ( denk maar aan ons sneeuwfront wat op een bepaald moment zelfs over noord-Frankrijk zou trekken maar uiteindelijk met haar kern over Belgie trok.)

Mocht dit serieus gaan worden voor de Benelux dan zal daar een apart topic voor komen en zul je waarschijnlijk Storm fanaat "Tatanka" weer de nodige posts zien maken.

Maar nu eerst een mooi scenario wat al een paar dagen elke keer terug komt op de kaarten. Ec komt nog niet zover maar (300h).
Hieronder daarom alleen kaartjes van GFS.

Wat je op de 500hPa kaart ziet is dat het Azorenhoog contact maakt met een Groenlandhoog. Als dit stand had gehouden dan zou er een stevige blokkade ontstaan met als gevolg dat koude zich over Europa kan uitspreiden..Hieronder zie de de oorzaak van deze tijdelijke verbinding. De Jetstream is even wat rustiger waar door het sterke hoog zich door kan duwen richting het noorden.Ook leuk om te zien is dat de 850hPa kaart boven de Benelux direct ruim onder nul duikt..  ( sneeuwkansen) ( ik laat theta-e even buiten beschouwing vanwege de lange termijn van deze kaarten.)Alleen bovenstaande is tijdelijk... zeer tijdelijk want de Jetstream weet van geen wijken en geeft vol gas in de resterende periode..
Hier zie je een reeks van 300hPa en de kleur spreekt boekdelen...
En hier maak ik mij voor onze winter wel wat zorgen over.. aangezien dit exact hetzelfde weerbeeld was wat we vorig jaar hadden..
Ter info de snelheden hier zijn hoger dan 85 meter per seconde.. windkracht twaalf staat voor 32,7 meter per seconde..Wat je wel leuk in de pluim terug ziet is dat  er veel leden richting de nul lijn gaan op het moment dat er een blokkade ontstaat zoals hier boven..
Nou kan ik deze post afsluiten met een opmerking dat het op de korte termijn niets wordt en dat de lange termijn leuk is maar eigenlijk te lang is om hier ook maar enige hoop uit te halen..

Maar toch sluit ik af met 2 lange termijn kaarten van GSF. Eentje van de 12h run en eentje van de 18h run.
Beide geven letterlijk een 100% ander scenario maar beide zijn voor ons winterliefhebbers best wel leuk te noemen :

Dus onthoudt het is (veel te) lange termijn.maar met je staart tussen de benen er tussenuit knijpen doen we in maart wel..

12h run GFSEn de 100% andere 18h run..
Een klassieke setting van een Hoog boven Groenland en een Laag boven de Azoren -> hierop zal de NAO negatief worden al is ze het in de huidige run daar nog niet mee eens..afwachten wat ze verder gaat doen.. ( je kan de AO ook volgen want die zorgt ervoor dat de NAO negatief kan worden..)

De AO (The Arctic Oscillation (AO)) zegt iets over het gedrag van de atmospheric circulation boven de polen en indien deze negatief wordt dan gaat de NAO er meestal achteraan doordat de westerlies (polarjet) afzwakken en er een ijsland landhoog kan ontstaan met een azoren laag.En als allerlaatste het stoplicht.. ik ga deze op rood/oranje laten staan. Er is gedurende eerste helft van de week kans op lichte nachtvorst en wie weet komt er ook nog eens wat winterse neerslag..

Mochten de runs blijven zoals ze zijn dan zou het stoplicht aan de einde van deze periode ( dus midden Januari) wel eens een veel mooier kleurtje kunnen krijgen.
Termijn : tot 10 dagen vanaf plaatsing   
  • Groen = Winter binnen de gestelde termijn
  • Oranje = Winter staat in de steigers met kans van slagen binnen gestelde termijn
  • Oranje/rood = er is kans op winterweer maar meer kans op ( terugkeer naar)  temperaturen op of rond het gemiddelde binnen de gestelde termijn
  • Rood= Geen kans op winterweer binnen de gestelde termijn.

Definitie winterweer : 
1 van de volgende weers-omstandigheden kan binnen de termijn plaats vinden maar niet langdurig   
  • (stralings) vorst
  • hagel
  • sneeuw (nat en droog)
  • ijzel
  • ijsregen.


Definitie Winter :
Dezelfde weers-omstandigheden als bij winterweer alleen daarbij is sprake van (bijna) elke nacht nachtvorst en temperaturen overdag op of onder nul gedurende de periode.


Extra uitleg stoplicht : ik gebruik dit tooltje om de snelle lezers een hoop tekst lezen te besparen zodat je op een snelle manier kan zien of we winters blij worden. | Gewijzigd: 5 januari 2015, 09:55 uur, door Callie-P
Woonplaats: Hoofddorp, Netherlands
Berichten: 276
Lid sinds: 23 dec. 2014
5 januari 2015, 08:54 uur | Bericht #447467
Jetstream update voor 19/20 jan. 
Tollend rond ijslandhoog....koude transport naar onze regio. 
 
Waarom deze advertentie?
Callie-P
Moderator
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 2103
Lid sinds: 16 jan. 2010
5 januari 2015, 09:57 uur | Bericht #447468
Citaat van Roberto Koopman, maandag 5 januari 2015, 8:54 uur Jetstream update voor 19/20 jan. 
Tollend rond ijslandhoog....koude transport naar onze regio. 


Wat misschien nog belangrijker op deze kaart is, is dat de jetstream hier mega zuidelijk ligt... en dat moeten we hebben..
 
cvandijk
Lid
Woonplaats: Borger (Dr)
Berichten: 277
Lid sinds: 29 jan. 2010
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
5 januari 2015, 12:20 uur | Bericht #447470
Citaat van Callie-P, maandag 5 januari 2015, 9:57 uur Citaat van Roberto Koopman, maandag 5 januari 2015, 8:54 uur Jetstream update voor 19/20 jan. 
Tollend rond ijslandhoog....koude transport naar onze regio.
Wat misschien nog belangrijker op deze kaart is, is dat de jetstream hier mega zuidelijk ligt... en dat moeten we hebben..

In deel 2 is in de laatste posts al melding gemaakt van winterse weerkaarten door GFS medio midden januari.
In de laatste run blijft GFS bij de opbouw van een hoog boven Noord-Europa.
Zo'n mooi plaatje heb ik deze (en vorige) winter nog niet gezien. Een zeer stevig Scandi-hoog (ook op grote hoogte!!), een zeer zuidelijke jetstream.


Deze verwachting moet de discussie toch activeren :)
  | Gewijzigd: 5 januari 2015, 12:22 uur, door cvandijk
Woonplaats: Hoogkarspel
Berichten: 189
Lid sinds: 21 jun. 2012
5 januari 2015, 12:33 uur | Bericht #447471
De kaarten die we regelmatig zien bij GFS rond +300, zijn in ieder geval niet negatief. Maar, laten we er niet te veel waarde aan hechten.
(Pluim ECMWF http://www.weerplaza.nl/15daagseverwachting/?r=midden&type=eps_pluim en pluim GFS http://www.weerplaza.nl/15daagseverwachting/?type=gens_pluim&r=midden). Deze pluimen zijn gewoon vrij kansloos te noemen. Er zal nu vast geroepen worden dat er op dag 15 kansen komen, maar die zijn er altijd. De onzekerheid is daar zo enorm, dat we altijd wel 5 leden zien die daar voor kouder weer gaan. Bovendien heb ik de afgelopen dagen elke pluim van GFS en EC bekeken, en de koude lijntjes blijven bij dag 15; ze komen niet dichterbij.

De leuke kaarten die we dus soms bij GFS zien, zijn niet te verwaarlozen. De kans op een blokkade is er na ongeveer 12 dagen. Die kans is -laten we eerlijk zijn- niet groot, als we de pluim bekijken. Bij EC heb ik zelfs nog geen enkele keer een blokkade gezien op die termijn.
We wachten het af: de kans is klein, maar er is iets om enigszins in de gaten te houden. | Gewijzigd: 5 januari 2015, 12:36 uur, door OnweerHoogkarspel
Silvato
Lid
Woonplaats: Venray
Berichten: 456
Lid sinds: 29 jan. 2012
5 januari 2015, 14:11 uur | Bericht #447472
Laat ik het zo zeggen, de kaarten zijn er in ieder
geval. Ook al is het LT wel interessant om te blijven volgen. Ik hoop in ieder geval dat deze kaarten er over 10  dagen nog zo voor staan
marcbb
Lid
Woonplaats: Heerlen (Zuid Limburg)
Berichten: 216
Lid sinds: 6 dec. 2010
5 januari 2015, 15:15 uur | Bericht #447473
Ik denk dat de storm van komend weekend de deuren wel eens kan openzetten voor de kou! Zaterdag lente temperaturen en zondag koud met winterse buien. Ondanks de LT denk ik dat we een spannende 2e helft van januari gaan krijgen.
Woonplaats: Hoofddorp, Netherlands
Berichten: 276
Lid sinds: 23 dec. 2014
5 januari 2015, 16:48 uur | Bericht #447477
De laatste AAO en AO 

 
Lako
Moderator
Woonplaats: Stiens
Berichten: 3374
Lid sinds: 19 mei. 2014
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
5 januari 2015, 17:32 uur | Bericht #447480
Neerslag hoeveelheden tot einde van deze week 
#KeepOnSmiling
Callie-P
Moderator
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 2103
Lid sinds: 16 jan. 2010
5 januari 2015, 17:49 uur | Bericht #447483
Citaat van Roberto Koopman, maandag 5 januari 2015, 16:48 uur De laatste AAO en AO 
Komt in ieder geval mooi overeen met de blokkade die we zien... ( nu maar hopen dat ze blijft)

Citaat van cvandijk, maandag 5 januari 2015, 12:20 uur Citaat van Callie-P, maandag 5 januari 2015, 9:57 uur Citaat van Roberto Koopman, maandag 5 januari 2015, 8:54 uur Jetstream update voor 19/20 jan. 
Tollend rond ijslandhoog....koude transport naar onze regio.
Wat misschien nog belangrijker op deze kaart is, is dat de jetstream hier mega zuidelijk ligt... en dat moeten we hebben..

In deel 2 is in de laatste posts al melding gemaakt van winterse weerkaarten door GFS medio midden januari.
In de laatste run blijft GFS bij de opbouw van een hoog boven Noord-Europa.
Zo'n mooi plaatje heb ik deze (en vorige) winter nog niet gezien. Een zeer stevig Scandi-hoog (ook op grote hoogte!!), een zeer zuidelijke jetstream.
Deze verwachting moet de discussie toch activeren :)
 

Klopt dat er al melding van gemaakt werd in de vorige run maar zoals je zelf al zegt in je eigen post komen de blokkades eigenlijk pas sinds gisteren goed naar voren ( en ik zie dat als vaker) Ow en wintertopic 3 is geopend zoals je ziet.. precies zoals je suggereerde

 

Berichten samengevoegd door Callie-P | Gewijzigd: 5 januari 2015, 17:55 uur, door Callie-P
Woonplaats: almere
Berichten: 170
Lid sinds: 19 jan. 2010
5 januari 2015, 19:05 uur | Bericht #447490
Citaat van Callie-P, maandag 5 januari 2015, 17:49 uur Citaat van Roberto Koopman, maandag 5 januari 2015, 16:48 uur De laatste AAO en AO 
Komt in ieder geval mooi overeen met de blokkade die we zien... ( nu maar hopen dat ze blijft)

Citaat van cvandijk, maandag 5 januari 2015, 12:20 uur Citaat van Callie-P, maandag 5 januari 2015, 9:57 uur Citaat van Roberto Koopman, maandag 5 januari 2015, 8:54 uur Jetstream update voor 19/20 jan. 
Tollend rond ijslandhoog....koude transport naar onze regio.
Wat misschien nog belangrijker op deze kaart is, is dat de jetstream hier mega zuidelijk ligt... en dat moeten we hebben..

In deel 2 is in de laatste posts al melding gemaakt van winterse weerkaarten door GFS medio midden januari.
In de laatste run blijft GFS bij de opbouw van een hoog boven Noord-Europa.
Zo'n mooi plaatje heb ik deze (en vorige) winter nog niet gezien. Een zeer stevig Scandi-hoog (ook op grote hoogte!!), een zeer zuidelijke jetstream.
Deze verwachting moet de discussie toch activeren :)
 

Klopt dat er al melding van gemaakt werd in de vorige run maar zoals je zelf al zegt in je eigen post komen de blokkades eigenlijk pas sinds gisteren goed naar voren ( en ik zie dat als vaker) Ow en wintertopic 3 is geopend zoals je ziet.. precies zoals je suggereerde

 

Berichten samengevoegd door Callie-P

Ik heb bewondering voor jullie positieve houding bij het zoeken naar die bekende naald in een hooiberg!
Ik hoop van harte dat hij gevonden wordt.
Imrich
Lid
Woonplaats: Deventer Overijssel
Berichten: 904
Lid sinds: 1 feb. 2008
5 januari 2015, 19:55 uur | Bericht #447491
Het is geen zoeken naar en naald in en hooiberg. Het is puzzelen en dan nog wel en puzzel van 10000 stukjes. Nu moeten de stukjes op hun plaats gaan vallen. En langzaam zal dat ook gebeuren. Tot die tijd zitten we met zijn allen in en achtbaan. Eerst storm en veel regen en dan in het weekeind en temperetuur val   van 10 graden.
Jenss
Moderator
Woonplaats: mechelen(belgie)
Berichten: 2919
Lid sinds: 7 jun. 2011
5 januari 2015, 20:42 uur | Bericht #447492
kijk eens naar de pluim van gfs!!!


 
Woonplaats:
Berichten: 244
Lid sinds: 27 okt. 2012
5 januari 2015, 20:53 uur | Bericht #447493
Er is weldegelijk een kleine kans op een SSW. In de onderstaand grafiek is de rode lijn de temperatuur op 10hPa boven de noordpool. De temperatuur is de afgelopen dagen al wel flink aan het stijgen. Mocht dit doorzetten dan is de kans op een SSW best groot!

keessie
Lid
Woonplaats:
Berichten: 76
Lid sinds: 26 jan. 2014
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
5 januari 2015, 20:56 uur | Bericht #447494
Citaat van jenssweerts, maandag 5 januari 2015, 20:42 uur kijk eens naar de pluim van gfs!!
 

Frappant, meer eensgezindheid voor de 18e dan de 13e. Hoewel het nog zeer ver weg is, bundelen de leden toch enigszins in de vorm van een dalende lijn op het eind.
Silvato
Lid
Woonplaats: Venray
Berichten: 456
Lid sinds: 29 jan. 2012
5 januari 2015, 21:05 uur | Bericht #447496
Gaat de depressie die aanstaande  weekend nadert de warme lucht.
voor een hele lang poos wegblazen? Lets hope.
Woonplaats: Enschede
Berichten: 1490
Lid sinds: 7 jun. 2011
5 januari 2015, 21:22 uur | Bericht #447497
Leuke pluim van GFS. De onzekerheid op mt is ook fijn om te zien.

@jeanpaul64 De naald in de hooiberg is al te zien, maar de vraag is wanneer die uit de hooiberg wordt gehaald.

Berichten samengevoegd door justinos
Liefhebber van -30°C, +30°C, 50 cm sneeuw, zeer zware regenval, zeer zwaar onweer, grote hagelstenen, zeer zware storm..... Kortom alles wat extreem is!
Woonplaats: Zwolle
Berichten: 753
Lid sinds: 24 dec. 2014
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
5 januari 2015, 21:38 uur | Bericht #447499
Pluim bij het ECMWF ziet er minder hoopvol uit  voor winterweer...
Ook lijken we last te krijgen van een west circulatie.

Stormchaser bij @Art_of_thunders.
Site: http://www.art-of-thunders.nl
Twitter: @LeonEikenaar
JOHNNY123
Lid
Woonplaats: Enschede
Berichten: 783
Lid sinds: 20 dec. 2014
5 januari 2015, 21:41 uur | Bericht #447501
Citaat van Leon Eikenaar, maandag 5 januari 2015, 21:38 uur Pluim bij het ECMWF ziet er minder hoopvol uit  voor winterweer...
Ook lijken we last te krijgen van een west circulatie.

Dat is nog de ochtendpluim | Gewijzigd: 5 januari 2015, 22:39 uur, door Callie-P
Woonplaats: Zwolle
Berichten: 753
Lid sinds: 24 dec. 2014
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
5 januari 2015, 21:47 uur | Bericht #447502
Citaat van JOHNNY123, maandag 5 januari 2015, 21:41 uur Citaat van Leon Eikenaar, maandag 5 januari 2015, 21:38 uur Pluim bij het ECMWF ziet er minder hoopvol uit  voor winterweer...
Ook lijken we last te krijgen van een west circulatie.
Dat is nog de ochtendpluim

Dan duurt het wel erg lang voor een nieuwe update
Maargoed, hier een temperatuur kaartje voor a.s. zaterdag.

| Gewijzigd: 5 januari 2015, 22:39 uur, door Callie-P
Stormchaser bij @Art_of_thunders.
Site: http://www.art-of-thunders.nl
Twitter: @LeonEikenaar
Terug naar boven
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Dit topic is gesloten
5 Gebruikers lezen nu dit topic, onderverdeeld in 5 gasten en 0 leden
Berichten
Er zijn in totaal 27.591 topics, welke bij elkaar 447.141 reacties hebben gekregen.
Leden
We zijn met 11.466 leden.
Het nieuwste lid is Niels112.

Berichten
Je moet inloggen om je berichten te kunnen lezen.
Dit topic
5 mensen bekijken nu dit topic.

Record
Op 6 december 2010 om 11.29 uur waren er 2.792 mensen tegelijkertijd online op onweer-online!
Stats
Er zijn nu 2378 mensen aan het browsen op het forum. 2 Daarvan zijn ingelogd.
Van die 2378, lezen 9 mensen het topic "Onweerskansen Pinksterweekend".

Sponsors en partners

Actueel op OnweerOnline.nl

Nieuw hitterecord voor de UK

Zomer discussietopic

Eerste landelijke hittegolf sinds 2020 een feit in De Bilt.

Fototopic Zomer 2022

Doe mee!

Berichtgeving bosbranden Europa

Branden houden aan

© 2003 - 2022 onweer-online.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   Algemene gebruiksvoorwaarden